El Museu de la Vida Rural inaugura nou edifici

Museu de la Vida Rural. C. d’en Canós, 16, l’Espluga de Francolí
Diumenge 3 de juny, a les 12.00 h


El nou edifici del Museu, tercer de l’entitat, és una aposta de la Fundació per incrementar la seva labor pedagògica i, alhora, dotar de nous recursos al Museu de la Vida Rural. Obra de Dani Freixes, que ja va ser l’encarregat de la darrera ampliació del Museu, el nou edifici té dues plantes i una superfície propera als 800 metres quadrats. La planta baixa es destina, en la seva major part, a zona d’exposició de peces de gran volum, majoritàriament carros i maquinària agrícola de grans dimensions. Hi ha també, en aquesta planta, una nova zona d’arxiu. El pis superior és una àrea pedagògica, amb dos aules per a la pràctica de tallers, cursos, exposicions temporals, projeccions i demés actes. A més, té una petita zona de repòs per als visitants. L’edifici annex està connectat físicament tant amb l’edifici nou del Museu com amb l’antic. Aquesta és la segona ampliació que viu el Museu de la Vida Rural en els últims temps després que l’octubre de 2009 l’entitat inaugurés noves dependències i una profunda modernització del seu llenguatge museogràfic.

Deixa un comentari