CultSurfing 2014

CultSurfing és un programa impulsat per la Direcció Barcelona Capital de l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans. Com en el CouchSurfing (xarxa que permet als seus usuaris ser hostes i establir amistats arreu del món), CultSurfing és una xarxa per descobrir nous projectes, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris. L’objectiu és catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò.

CultSurfing prepara la segona edició amb l’objectiu d’augmentar la representativitat de tot el territori i consolidar la implicació i assistència d’empreses patrocinadores i mitjans de comunicació. Enguany continua articulant-se en dues branques: la creació d’un catàleg en xarxa  i unes trobades professionals a Fabra i Coats el 14 i 15 d’octubre de 2014, on s’exposaran els projectes seleccionats per la comissió avaluadora. En aquestes jornades es convidarà premsa i patrocinadors i es crearan espais d’intercanvi per potenciar connexions.

Programa Cultsurfing 2014

+ info: www.cultsurfing.cat

Formulari d’inscripció

Termini d’inscripcions: ampliat fins al 7 d’octubre de 2014

Deixa un comentari