Fent Memòria de Taradell

Amb l’acte “Fent memòria: 2014, un any recollint records i vivències de la gent gran de Taradell” es fa un repàs de totes les entrevistes realitzades pel Grup de Recerca Local de Taradell, i s’obsequia a cadascun dels entrevistats amb el seu enregistrament. La voluntat es donar a conèixer la feina feta durant l’any 2014 i al mateix temps agrair a totes les persones que no només hi han col·laborat, sinó que ho han fet possible.

El Grup de Recerca Local de Taradell va néixer l’any 2009 de l’iniciativa de quatre entitats que col.laboren habitualment entre elles: Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Arxiu Fotogràfic, Tonis de Taradell, Fundació Habitatges Vilademany i també de la voluntat  d’un grup de persones vinculades a la vida cultural  i associativa de la població interessades en la historia local i en la preservació de la memòria oral.

L’objectiu del Grup de Recerca Local és  recollir informació  sobre la vida quotidiana a Taradell en el darrer segle, preservar aquesta informació creant un arxiu de la memòria oral ,  tractar-la  documentalment  i finalment   fer que la informació recollida  sigui  accessible a tothom.

Data: Dissabte 17 de gener a les 11 h

Lloc: Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Ctra. de Balenyà, 101 08552 Taradell

Per a més informació: bibliotecadetaradell.blogspot.com – 93 880 10 56

Deixa un comentari