Calendari de festes amb aigua

e5827842-ba7b-43f8-b8dc-ff9fb9396f2c

CARRERA ESCUDÉ, M. 2016. Calendari de festes amb aigua, Sant Joan les Fonts: Botarga Produccions. (Els llibres de festes.org; 3)  ISBN: 978-84-608.6362-5

S’acaba de publicar el Calendari de festes amb aigua, el tercer volum de la col·lecció “Els llibres de festes.org”, dedicada a les festes populars catalanes. El seu autor és Manel Carrera i Escudé, impulsor de festes.org, espai web de referència del sector festiu.

El llibre recull prop de dues-centes festes populars del calendari tradicional en les quals l’aigua és un dels trets distintius del ritual festiu: correaigües, guerres d’aigua, romiatges, baixades pels rius, festes d’oficis fluvials…

Aquesta publicació vol contribuir a difondre l’extraordinària diversitat d’expressions festives que tenen l’aigua  com a fil conductor, oferint una visió panoràmica de la presència d’aquest element a les festes populars del cicle anual.

El llibre va estar finançat mitjançant un procés de micromecenatge i ha comptat amb la participació econòmica de molts ajuntaments dels pobles que hi surten.

Més informació:

Calendari de festes amb aigua

Web personal de l’autor

Deixa un comentari