2a Mostra de Cinema Etnogràfic

Ecomuseu de les valls d’Àneu
C. del Camp, 22, Esterri d’Àneu

Del 31 juliol al 4 d’agost

En el que podríem qualificar de viatge de doble sentit, l’audiovisual ha penetrat en els darrers anys en l’etnografia, al mateix temps que la recerca etnològica s’ha servit de l’audiovisual per documentar i explicar allò sobre el que ha investigat. El resultat és tota una nova generació de documentals etnogràfics que defugen els patrons clàssics en la matèria per oferir una mirada actualitzada, moderna i sovint sorprenent d’allò que és antic o senzillament popular.

En aquesta mostra es presentaran alguns documents etnològics, bàsicament de l’àmbit pirinenc. Una part d’aquests films són inèdits i es veuran públicament per primer cop.

Programa de la 2a Mostra de Cinema Etnogràfic

Leave a Reply