La matança del porc

Cada any Manlleu acull la Festa del Porc i la Cervesa, l’espectacle que combina gastronomia i oci a la Capital del Ter. La matança del porc, l’elaboració d’embotits, la degustació de productes, el mercat, els tastos de cerveses artesanes, els espais infantils, els concerts o els tallers de cuina,… són algunes de les activitats programades per a l’ocasió.

Per primera vegada la Mostra de Cinema Etnogràfic – Museu del Ter, promoguda des de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals  de la Generalitat de Catalunya participa d’aquesta festa amb un documental filmat per Xavier Valls l’any 1962 i que mostra el procés complet d’aquesta activitat tan arrelada al nostre territori. Les imatges, enregistrades fa més de 50 anys, mostren alguns dels utensilis i manera de treballar d’una de les activitats econòmiques més rellevants de la comarca d’Osona.

La presentació anirà a càrrec de Ramon Tubau, cansalader de Manlleu

Data: Divendres 27 de setembre  a les 20h / Dissabte 28 a les 11h / Diumenge 29 a les 17h

Lloc: Aula del gust. Plaça Fra Bernadí (Manlleu)

Per a més informació: Museu del Ter – 93 851 51 76

Programa complet de la Mostra de Cinema Etnogràfic – Museu del Ter

Programa de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s