Cultura Viva 2021

Sengles conferències sobre els transports terrestres i fluvials a Amposta i el delta de l’Ebre han encetat enguany el Cultura Viva, el programa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial que té per objectiu la presentació, principalment a les comunitats que han estat objecte d’estudi, de les recerques etnològiques dutes a terme recentment o encara en curs al nostre país. Aquest 2021 hi participen tretze entitats d’aquesta xarxa, les quals han programat dinou activitats en disset poblacions diferents, amb l’ànim de recuperar la normalitat perduda.

A banda dels aspectes esmentats, s’hi abordarà un ventall temàtic molt variat: la producció tradicional d’oli de ginebre, pràctiques funeràries, indumentària, patrimoni festiu, territori, biodiversitat, patrimoni sonor, etnobotànica, terrissa, patrimoni musical, pedra seca… Feu clic damunt de la imatge per veure’n el contingut amb més detall.

Una resposta a “Cultura Viva 2021

  1. […] La taula rodona, en què hi participarà Josep Juan i dos experts més sobre la qüestió, té l’objectiu de divulgar els resultats de la recerca per a totes aquelles persones de les Terres de l’Ebre que hi estiguin interessades, fent un recorregut per les causes, conseqüències i possibles solucions de la situació actual. També es vol apropar i contextualitzar aquest debat que tan sovint es circumscriu al territori del Delta de l’Ebre a persones que viuen a l’interior de les Terres de l’Ebre. https://etnologia.blog.gencat.cat/2021/06/01/cultura-viva-2021/ […]

Deixa un comentari